Annons

Annons

p_Stendorren_2016-09-06_Pressbilder_Ledning_125_print-kopia3.jpg

Upplands-Väsby är en av de marknader där vi gärna gör ytterligare förvärv, säger Stendörrens vd Fredrik Brodin.

Stendörren köper i Upplands-Väsby

Fastighetsbolaget Stendörren köper, fastigheten Glädjen i Upplands-Väsby av Starbo Holding, för 22,7 miljoner kronor.

Förvärvet sker genom bolagsförvärv och den preliminära köpeskillingen för aktierna uppgår till 22,7 miljoner kronor, baserat på ett underliggande fastighetsvärde om 32,5 miljoner kronor.

Den uthyrningsbara ytan på fastigheten uppgår till 1 800 kvadratmeter och består av lokaler för kontor och lager. Den största hyresgästen i fastigheten är SCN, ett dotterbolag till börsnoterade Addtech. Årshyresvärdet uppgår till 2,2 miljoner kronor.

– Vi är glada att kunna förvärva en välskött fastighet med en stark hyresgäst i ett strategiskt intressant område som utvecklas hela tiden. Fastigheten flankerar E4 och erbjuder ett ypperligt skyltläge med god tillgänglighet. Upplands-Väsby är en av de marknader där vi gärna gör ytterligare förvärv, säger Stendörrens vd Fredrik Brodin i ett pressmeddelande.

– Återigen gör vi ett kompletteringsförvärv i ett område där vi sedan tidigare är fastighetsägare och där vi vill växa ytterligare. Såväl förvaltning som uthyrningsarbetet gagnas av vi kan växa med våra hyresgäster och tillmötesgå deras lokalbehov. Säger Stendörrens transaktionschef Johan Bråkenhielm.

Nordier Property Advisors AB har varit säljarens rådgivare i transaktionen.

 

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons