Annons

Annons

Sparbanken Syd öppnar nytt kontor

Sparbanken Syd fortsätter sin expansion och öppnar sitt nionde kontor, denna gång i centrala Kristianstad, med invigning våren 2018. "Att gå mot strömmen och öppna nya kontor när många andra banker stänger sina är så klart en otroligt spännande resa" säger Susanne Thuresson, affärschef på Sparbanken Syd.

– Vi fortsätter vår tillväxtresa och etablerar oss nu på allvar i nordöstra Skåne. Att gå mot strömmen och öppna nya kontor när många andra banker stänger sina är så klart en otroligt spännande resa, säger Susanne Thuresson, affärschef på Sparbanken Syd, i ett pressmeddelande.

När tendensen i samhället är att fler och fler banker distanserar sig från personlig kontakt med sina kunder väljer Sparbanken Syd att göra precis tvärtom. Banken som grundades för snart 200 år sedan i Ystad har åtta kontor utspridda över Skåne. Kristianstadskontoret blir det tredje nya kontoret på tre år. Digitala tjänster löser de flesta av kunders vardagliga bankärenden men det finns tillfällen i livet då personliga möten med sin bankrådgivare känns viktigt.

– Under en längre tid har vi haft kunder som ropat efter vår närvaro i nordöstra Skåne och när en annan bank bestämde sig för att lämna sina lokaler i centrala Kristianstad tog vi beslutet att överta dessa. Vi vill ge våra kunder möjlighet att själv välja om de vill träffa oss via våra digitala kanaler eller på något av våra kontor, säger Susanne Thuresson i pressmeddelandet. 
Rekryteringsprocessen av personal till kontoret är påbörjad och banklokalerna ska nu byggas om för att invigas under våren 2018.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons