Jacob Thulin. Foto: SPP.
Jacob Thulin. Foto: SPP.
Nytt jobb

Söderberg & Partners rekryterar growth manger

Jacob Thulin lämnar SPP och blir ny growth manager för Söderberg & Partners tjänstepensionsverksamhet.

Uppdaterad 2019-07-03
Publicerad 2019-07-03

– Jacob har lång erfarenhet av förmedlarmarknaden och gedigen kunskap och kännedom om försäkrings- och finansbranschen. Förmedlarmarknaden står inför en tid av konsolidering, pådriven av ökad reglering och ökade krav från kunderna, och Jacob är helt rätt person att driva vårt tillväxtarbete genom detta landskap, säger Anders Bäckström, vd för Söderberg & Partners Insurance Consulting i en kommentar.

De senaste tre åren har Jacob Thulin arbetat som försäljningsansvarig för extern försäljning på SPP. I den rollen har han haft ett nära samarbete med Söderberg & Partners.

– Jag känner att deras erbjudande mot slutkund är det vassaste som finns på marknaden. Det gäller bland annat den digitala plattformen, som rådgivarna jobbar med. Den är unik. Dessutom är deras rådgivnin.gserbjudande väldigt flexibelt gentemot kunderna och kan tillgodose flera olika typer av behov hos de anställda, säger Jacob Thulin

Han nämner vidare att erbjudandet är transparent, vilket kunderna uppskattar.

Söderberg & Partners har på sistone gjort stora rekryteringar på pensionsssidan. I slutet av maj framkom att bolaget ska ansälla 40 personer inom pensionsrådgivning under det närmaste året.

– De har satt stora tillväxtmål de kommande tre åren. Jag tror också att många förmedlare på andra ställen har känt att Söderberg & Partners har ett attraktivare erbjudande, säger Jacob Thulin.

Han ska börja den nya tjänsten den 29 augusti.

Platsannonser

Logga in