M&A

Söderberg & Partners köper Wellnet 

Söderberg & Partners köper det digitala hälso- och friskvårdsbolaget Wellnet, som omsatte 73 miljoner kronor förra året och kommer bli en del av koncernens erbjudande inom kompensation och förmåner.

Publicerad 2019-07-29

Wellnet, som stöttar sina kundföretag i deras arbete mot friskare och hälsosammare medarbetare, gjorde en vinst på 0,4 miljoner kronor förra året. 

– Vi är väldigt glada över att Wellnet blir en del av Söderberg & Partners! Deras stora kunnande inom friskvård och hälsa kombinerat med deras flexibla och enkla plattform bildar ett starkt komplement till vårt befintliga erbjudande inom kompensation och förmåner, säger Martin Winberg, styrelseledamot Söderberg & Partners Förmåner, enligt ett pressmeddelande. 

Wellnet kommer tillsvidare att fortsätta bedriva sin verksamhet under befintligt varumärke. I samband med detta utses Wellnets vd Ewa Skiöldebrand till ansvarig för Söderberg & Partners nya koncept S&P Hälsa.

– Wellnet arbetar med företag som tar hälsa på allvar i syfte att skapa hållbara medarbetare och ett hälsosamt varumärke. Vi är därför stolta över att få fortsätta verka och utvecklas tillsammans med S&P. Med vår gemensamma kompetens och värdegrund tar vi en unik position på marknaden, säger Ewa Skiöldebrand.

– Health and Wealth går hand i hand och det är även två viktiga hörnstenar inom vårt rådgivningserbjudande. Det är vår förhoppning att erfarenheterna från Wellnet och kraften i Ewa Skiöldebrand som person kommer innebära att Söderberg & Partners kan skapa lösningar som ger företag omedelbar avkastning på deras investeringar i personalens hälsa, säger Gustaf Rentzhog, vd för Söderberg & Partners.

 

Platsannonser