Annons

Annons

Gustaf_Rentzhog_20171.jpg

Söderberg & Partners vd Gustaf Rentzhog. Foto: Pressbild
Söderberg & Partners vd Gustaf Rentzhog. Foto: Pressbild

Söderberg & Partners köper Heartpace

Finans- och pensionsrådgivaren vässar sitt digitala erbjudande genom att förvärva management-bolaget Heartpace. "Vi kommer kunna hjälpa företag från ax till limpa", menar Gustaf Rentzhog, vd för Söderberg & Partners.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Heartpace är specialiserat på digitalisering av målstyrning och utvärdering av medarbetare.

"För Söderberg & Partners är förvärvet ett ytterligare steg i att kunna erbjuda sina kunder en komplett palett av digitaliserade tjänster inom löne- och förmånshantering", heter det.

Annons

Annons

Heartpace arbetar med webbaserat stöd till företagsledning och chefer som har ansvar för medarbetarsamtal och målstyrning.

– Med Heartpace kommer vi kunna hjälpa företag från ax till limpa. Vi kan bistå med att utveckla en väl genomtänkt strategi, implementera den, och följa upp den. Allt för ofta fallerar en väl genomtänkt strategi i att det saknas bra verktyg för att realisera den på individnivå. Med de kompletta digitala tjänster vi nu kan erbjuda inom allt från pensioner, förmåner, performace management och löner kan vi verkligen möta våra kunders behov, säger Gustaf Rentzhog, vd för Söderberg & Partners.

Förvärvet i Heartpace sker genom en aktieemission. Heartpace blir i och med förvärvet en del av Söderberg & Partners affärsområde S&P Compensation & Benefits Consulting och breddar kunderbjudandet till att även omfatta performance management.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons