Nytt jobb

Söderberg & Partners hämtar från Nordea

Finansiella rådgivaren expanderar i Örebro och rekryterar två tungviktare från Nordea Private Banking: Fredrik Klerne och Ali Majlessi som ska stärka bolagets position inom kapital- och förmögenhetsrådgivning i Närke.

 

Uppdaterad 2017-08-24
Publicerad 2017-08-24

Fredrik Klerne har jobbat tio år på Nordea Private Banking som senior private banker, med ansvar för Nordeas viktigaste kunder i Närke. Men också mot kunder i Stockholm, Dalarna och Västmanland.

På Söderberg & Partners blir han teamledare i Örebro för den del av bolaget kapital och förmögenhetsrådgivning som kallas för Special Clients.

Ali Majlessi har arbetat med placeringar i över tio år. Han började på Nordea som aktiemäklare 2011 för att fyra år senare gå över till att ägna sig åt private banking.

– De kompletterar vårt redan väldigt breda utbud av lokalt förmedlade tjänster på ett väldigt bra sätt, och vi ser stor potential för oss att växa ytterligare inom kapital & förmögenhetsrådgivning i regionen, säger Magnus Wikner, Chef för Special Clients på Söderberg & Partners.

De nya medarbetarna tilträder 15 september och placeras på bolagets kontor på Oskarsparken 1 i centrala Örebro.    

Söderberg & Partners verksamhet utgörs grovt sett av tre ben: Rådgivning och förvaltning av pension, rådgivning och förmedling av sakförsäkringar samt rådgivning och förvaltning av förmögenhet.

Platsannonser