Nytt jobb

Söderberg & Partners hämtar från Nordea

Finansiella rådgivaren expanderar i Örebro och rekryterar två tungviktare från Nordea Private Banking: Fredrik Klerne och Ali Majlessi som ska stärka bolagets position inom kapital- och förmögenhetsrådgivning i Närke.

 

Uppdaterad 2017-08-24
Publicerad 2017-08-24

Fredrik Klerne har jobbat tio år på Nordea Private Banking som senior private banker, med ansvar för Nordeas viktigaste kunder i Närke. Men också mot kunder i Stockholm, Dalarna och Västmanland.

På Söderberg & Partners blir han teamledare i Örebro för den del av bolaget kapital och förmögenhetsrådgivning som kallas för Special Clients.

Ali Majlessi har arbetat med placeringar i över tio år. Han började på Nordea som aktiemäklare 2011 för att fyra år senare gå över till att ägna sig åt private banking.

– De kompletterar vårt redan väldigt breda utbud av lokalt förmedlade tjänster på ett väldigt bra sätt, och vi ser stor potential för oss att växa ytterligare inom kapital & förmögenhetsrådgivning i regionen, säger Magnus Wikner, Chef för Special Clients på Söderberg & Partners.

De nya medarbetarna tilträder 15 september och placeras på bolagets kontor på Oskarsparken 1 i centrala Örebro.    

Söderberg & Partners verksamhet utgörs grovt sett av tre ben: Rådgivning och förvaltning av pension, rådgivning och förmedling av sakförsäkringar samt rådgivning och förvaltning av förmögenhet.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in