Finans

Söderberg & Partners förvärvar del i Linné Kapitalförvaltning

Söderberg & Partners har förvärvat en andel på strax under 10 procent i Linné Kapitalförvaltning.

Uppdaterad 2020-02-07
Publicerad 2020-02-07

Linné Kapitalförvaltningn är ett företag som erbjuder kapitalförvaltning och pensionsrådgivning till privatpersoner och entreprenörer.

– Vi har följt Linné Kapitalförvaltnings utveckling under en längre tid och imponerats av deras förmåga att bygga en framgångsrik verksamhet som präglas av transparent och kundanpassad rådgivning med stor personlig omtanke. Söderberg & Partners delar verkligen denna värdegrund och vi ser fram emot att få vara med och bidra till Linné Kapitalförvaltnings fortsatta utveckling, säger Gustaf Rentzhog, vd Söderberg & Partners i en skriftlig kommentar.

I samband med förvärvet ansluter förvaltarna Magnus Eidvall, Jonas Irnell och Erik Hermansson från Söderberg & Partners Wealth Management till Linné Kapitalförvaltning, där de kommer att förstärka bolagets befintliga förvaltarteam.

Magnus Eidvall, Jonas Irnell och Erik Hermansson tillträder sina nya tjänster på Linné Kapitalförvaltning i slutet av Q1 2020. Linné Kapitalförvaltning kommer att fortsätta vara oberoende och bedriva sin verksamhet under sitt befintliga varumärke och tillstånd.

Texten uppdateras.

Platsannonser