Realtid

Släng dig i väggen, Melker Andersson!

administrator
administrator
Uppdaterad: 03 juni 2009Publicerad: 03 juni 2009

Snabbmatskedjorna gör det, liksom mästerkrögaren Melker Andersson; de sänker priserna för att locka till sig gäster i de dystra ekonomiska tiderna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Men på lyxkrogen Bombay Brasserie i centrala London kryddar man nu menyn med rätten The Samundari Khazana, som enligt tidningen Sun är världens dyraste curryrätt.

Anrättningen består av rysk kaviar, sniglar, en hel hummer och ätbart guld. Det hela marineras i chili och tamarindpasta varefter man lägger hyvlad tryffel på toppen

– Det finns fortfarande folk med pengar och den här curryn är en verklig upplevelse, säger kocken Prahlad Hegde till tidningen Sun.

Vad kalaset går på?

En sisådär 25.000 kronor – per person, men då ingår också ett glas champagne i priset.

Läs mer från Realtid - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS