Incitamentsexperten Björn Johansson börjar på Skeppsbron Skatt. Foto: Skeppsbron Skatt.
Incitamentsexperten Björn Johansson börjar på Skeppsbron Skatt. Foto: Skeppsbron Skatt.
Nytt jobb

Skeppsbron Skatt rekryterar specialist från KPMG

“Skeppsbron Skatt växer och är inne i en spännande fas. Dessutom slipper man alla regelkrav som gäller för de större revisionsfirmorna", säger Björn Johansson som har rekryterats till Skeppsbron Skatt. 

Uppdaterad 2019-09-12
Publicerad 2019-09-12

Skatterådgivaren Skeppsbron Skatt rekryterar specialisten Björn Johansson med mångårig erfarenhet av frågor kopplade till incitamentsprogram, mobility, svensk och internationell individbeskattning. Björn Johansson kommer närmast från KPMG i Stockholm. Björn Johansson har 19 års erfarenhet av kvalificerad rådgivning och kommer ansvara för incitamentsfrågor hos Skeppsbron Skatt.

På Skeppsbron Skatt kommer Björn Johansson att  starta upp och driva en fullservice-avdelning som erbjuder design, utformning, implementering, analys och uppföljning av incitamentsprogram.

– Det som lockar mig med Skeppsbron Skatt är dels att få möjligheten att vara delaktig i ett företag som befinner sig i en spännande expansiv fas, samt uppbyggnaden av ett helt nytt team kring tjänsteområdet, men även att få arbeta med renodlad rådgivning utan att begränsas av mängden oberoenderegler som gäller för rådgivare i en revisionsfirma, säger Björn Johansson i ett pressmeddelande.

Visionen är att enheten skall växa med ytterligare specialister under det kommande året.

– Skeppsbron Skatts verksamhet fortsätter att utvecklas i hög takt. I och med att vi breddar vårt tjänsteutbud så behöver vi knyta många nya kompetenta medarbetare till oss. Vi är väldigt glada att Björn vill fortsätta sin karriär hos oss. Både kunder och medarbetare kommer ha stor nytta av Björns specialistkunskaper, säger Mac Berlin, partner och skattechef på Skeppsbron Skatt i pressmeddelandet.

Skeppsbron Skatt slogs i januari ihop med Aspia och har idag cirka 55 medarbetare vid sina kontor i Stockholm och i Malmö. 

Platsannonser