Johanna Hållén blir ansvarig för Fylgias skatteavdelning.
Juridik

Skatteexpert Johanna Hållén återvänder till Fylgia

Fylgia fortsätter att rekrytera delägare. Efter sommaren förstärks teamet av ytterligare två externt rekryterade delägare. Johanna Hållén är återvändare och Martin Gynnerstdet kommer från Cederquist.

Uppdaterad 2018-07-17
Publicerad 2018-07-17

Genom en rad rekryteringar under våren, har Fylgia förstärkt sitt erbjudande på flera områden.

Nyrekryteringarna innebär dessutom en föryngring och har bidragit till en mer jämställd byrå. I den linjen välkomnas nu även Johanna Hållén och Martin Gynnerstedt som nya delägare, skriver Fylgia i ett pressmeddelande.

Johanna Hållén har närmare 20 års erfarenhet av rådgivning inom skatteområdet med fokus på ägarledda företag och skatteprocess. Hon har tidigare varit delägare på Fylgia och har erfarenhet från Svenskt Näringsliv där hon varit ansvarig för rättssäkerhetsfrågor på skatteområdet.

Nu återvänder Johanna Hållén till Fylgia och blir på nytt delägare och ansvarig för byråns skatteavdelning.

– Skatteområdet är komplext och ständigt under förändring. Skatt är dock en viktig aspekt i alla affärstransaktioner. För att vara en fullservicebyrå, är det viktigt att skattekompetensen finns nära till hands vid såväl transaktioner som i processer, säger Anders Aspegren, Managing Partner på Fylgia.

Johanna Hållén framhåller att hon delar Fylgias strategi och värdegrund:

– Kvalité och kundfokus är oerhört centralt för mig. För att lyckas hela vägen är det även viktigt att medarbetarna trivs och har en given roll i verksamheten. Jag delar därför Fylgias strategi och värdegrunder fullt ut.

Receptet på framgång, enligt Johanna Hållén, är att vara lyhörd för kundernas önskemål, i kombination med ett stort engagemang, djup kunskap och bred erfarenhet.

– Det ger de bästa lösningarna som är hållbara över tid samt ger nöjda och långvariga kundrelationer, säger hon.

Fylgia har även rekryterat advokaten Martin Gynnerstedt, specialist inom områdena IT, telekom, dataskyddsfrågor samt kommersiell avtalsrätt, som går in som delägare.

– I våra kontakter med kunder, märker vi av ett ökat behov av legal rådgivning kopplat till användning av ny teknologi, hantering av personuppgifter och dataskydd. Den ökade digitaliseringen av samhället innebär enorma utmaningar för företag men också stora kommersiella möjligheter. Vi måste ha en hög kompetens och branscherfarenhet inom teknologiområdet för att kunna ge den strategiska rådgivning våra kunder behöver. Genom rekryteringen av Martin Gynnerstedt kommer vårt erbjudande att stärkas ytterligare, säger Anders Aspegren.

Martin Gynnerstedt kommer närmast från Cederquist, men har även erfarenhet från att ha arbetat som bolagsjurist vid en större telekomoperatör.

Johanna Hållén och Martin Gynnerstedt kommer att börja på Fylgia under augusti månad.

 

Platsannonser