Finans

Skandia sänker bolåneräntorna

Skandias bank sänker bolåneräntorna för bolån med fem års bindningstid till bankens lägsta ränta, 1,09 procent (effektiv ränta 1,10 procent).

Uppdaterad 2019-08-22
Publicerad 2019-08-22

Sänkningen möjliggörs framförallt då upplåningskostnaderna på längre löptider har minskat under sommaren, vilket gjort det möjligt att sänka räntan på bolån med fem års bindningstid.

– Vi har ett väldigt speciellt ränteläge som innebär att vi nu erbjuder samma räntor för samtliga våra bolån oavsett bindningstid. För oss är det viktigt att kunna ge ett konkurrenskraftigt erbjudande till våra kunder. Nu kan vi erbjuda ned till 1,09 procent i ränta ända upp till fem års bunden ränta, säger Johanna Cerwall, vd Skandias bank, i ett pressmeddelande.

Med maximal rabatt blir räntan nu 1,09 procent (effektiv ränta 1,10 procent) på samtliga bindningstider mellan tre månader och fem år.  

– Med denna räntejustering stärker vi ett redan förmånligt, tryggt och transparent erbjudande om man samlar sin tjänstepension och sitt bolån hos oss på Skandia, säger Johanna Cerwall, vd Skandias bank.

Platsannonser