Juridik

Sju nya delägare på Glimstedt

Advokatfirman förstärker inom sina kärnområden.

Uppdaterad 2016-02-18
Publicerad 2016-02-18

Advokatfirman utser sju nya delägare och förstärker inom sina kärnområden och breddar expertisen. Sex av delägarna har varit på firman i flera år och blev delägare i januari. Henrik Wilquist är ny på Glimstedt i Helsingborg och kommer närmast från Lindahl.

Övriga nytillskott till delägarskaran utgörs av Martin Gynnerstedt på Lundkontoret där han varit sedan 2013. Han är verksam inom affärsjuridik, obestånd och företagsrekonstruktion samt tvistelösning. Han är även förordnad som konkursförvaltare.

Maria Robinson har arbetat på Glimstedt i Kalmar sedan 2011 och är verksam inom arvs- och familjerätt samt brottmål. Johan Stridbeck har arbetat på Glimstedts Stockholmskontor sedan 2011 och arbetar med företagsöverlåtelser, bank och finans samt corporate commercial.

Pernilla Tilly Nors är verksam inom affärsjuridik samt obestånd och företagsrekonstruktion och är förordnad som konkursförvaltare. Hon har arbetat på Glimstedt Norrköping sedan 2012. David Karlsson arbetar på Glimstedt i Kalmar sedan 2011 och är verksam inom affärsjuridik, fastighetsjuridik och tvistelösning.

Marcus Lundell har arbetat på Glimstedt Falun sedan 2013, han är verksam inom affärsjuridik, företagsöverlåtelser samt obestånd och företagsrekonstruktion. Han är även förordnad som konkursförvaltare. Henrik Wilquist började den 8 februari och är även författare till Norstedts kommentarer till Lagen om offentli upphandling, samt Lagen om upphandling inom områdena vatten, energi, transporter och posttjänster.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in