Vanliga frågor

Hur gör jag en retur?

Vi erbjuder en 14-dagars returperiod från den dag du fick produkten. Det enda du behöver göra är att meddela oss inom dessa 14 dagar genom att fylla i returformuläret hos vår samarbetspartner Tipser.

Beroende på återförsäljarens villkor, ger vi dig antingen en returetikett eller så skickar vi adressen till dig dit du ska skicka returen. Skicka inte returen innan du kontaktar oss eftersom returadressen kan vara annorlunda än avsändarens adress. Det kan finnas returinstruktioner från handlaren för just din beställning.

Kom ihåg att en returprocess kan ta upp till 30 dagar och om du har en öppen betalning med Klarna, vänligen kontakta deras kundsupport för att pausa din faktura. Du kan enkelt göra det via Klarna-Appen eller genom att kontakta dem via chatt eller telefon.

Min produkt är skadad – Vad jag ska göra? 

Vi är mycket ledsna för det och ser till att hitta en lösning så snart som möjligt. Först behöver vi din hjälp för att få all möjlig information för att få en översikt över skadan. Vänligen fyll i det här reklamationsformuläret hos vår samarbetspartner Tipser.

Hur lång tid tar leveransen? 

Du hittar den beräknade leveranstiden i din orderbekräftelse samt i beskrivningen av produkten.

Kan jag spåra min beställning?

Du får ett e-postmeddelande när din beställning är på väg till dig. Där kan du hitta spårningslänken. Men inte alla beställningar skickas med ett spårningsnummer

Vem kontaktar jag för kundservice? 

Du når vår kundservice på e-post: support-se@tipser.com om du inte hittar svar på dina frågor på våra supportsidor eller i FAQ. Vi svarar normalt inom 24 timmar under veckorna. Vid brådskande ärenden når du oss på telefon: +46-8-437 337 00

Support och FAQ https://se.support.tipser.com/sv-SE/support/home

Annons