Fastigheter

SHH värvar från Cushman & Wakefield

SHH Samhällsfastigheter expanderar och anställer Moa Chley Tegnelund som transaktionsansvarig.

Uppdaterad 2019-10-04
Publicerad 2019-10-04

Moa Chley Tegnelund kommer närmast från Cushman & Wakefields transaktionsteam i Malmö och innan dess har hon flera års erfarenhet från Hemsös strategi- och transaktionsgrupp. Hon påbörjar sin anställning den 1 november 2019.

SHH Samhällsfastigheter fokuserar på att projektutveckla och äga samhällsfastigheter över hela landet, framförallt kvalitativa vård- och omsorgsfastigheter samt skolbyggnader. 

SHH Samhällsfastigheter har redan byggstartat två äldreboenden i Stockholm; i Masmo, Huddinge med 79 lägenheter samt i Östhamra i Norrtälje med 60 lägenheter. Därutöver pågår planer för ett antal nya projekt.

–Vi är mycket glada att förstärka vår verksamhet med Moa Chley Tegnelund. Moa som jag arbetat med tidigare kommer att utgöra ett bra tillskott genom sin transaktionserfarenhet och goda förståelse för projektfastigheter. Behovet av samhällsfastigheter är stort och nu tar SHH ytterligare ett steg för att bli en aktör inom samhällsfastigheter”, säger Fredrik Alvarsson, vd SHH Samhällsfastigheter, enligt ett pressmeddelande.

– ag ser mycket fram emot att få ansluta till SHH Samhällsfastigheter och bidrJa till uppbyggnaden av bolaget. Samhällsfastigheter ligger mig varmt om hjärtat och det känns speciellt bra att få hjälpa till att fylla det stora behovet av äldreboenden och skolor”, säger Moa Chley Tegnelund.

Platsannonser