JuridikNyhet

Setterwalls: förändrad men hög efterfrågan

Dunkerstiftelsen, Claes LindqvistDunkerstiftelsen, Claes Lindqvist
Setterwalls: Vi har inte sett att efterfrågan på våra tjänster har gått ner, tvärtom. Flera av våra grupper har det väldigt intensivt just nu.
Publicerad
Uppdaterad

Setterwalls Advokatbyrå har trots en turbulent omvärld fortsatt att växa under det första halvåret. Den klassiska advokatfirman har även adderat nya delägare. 

Rikard Jansson

— För att stärka byråns erbjudande har vi tagit in nya delägare med specialistkompetens både från de egna leden och genom sidorekryteringar, bland annat inom offentlig upphandling, konkurrensrätt, fastighetstransaktioner och dataskydd, säger Henrik Kjellander, Executive Partner på Setterwalls, i en skriftlig kommentar.

Aktiemarknaden har noterat stora fall och transaktions- samt börsnoteringsmarknaden har torkat upp. Det har bland annat fått till följd att Spotlight Stock Market vinstvarnat och minskat ned sin personalstyrka. Flera profilerade bolag, exempelvis Klarna, har sjösatt besparingsprogram. Ryssland har också angripit Ukraina vilket fått stora politiska och ekonomiska konsekvenser. 

— När det sker förändringar i omvärlden påverkar det till viss del vilken typ av hjälp och rådgivning klienterna behöver, men vi har inte sett att efterfrågan på våra tjänster har gått ner, tvärtom. Flera av våra grupper har det väldigt intensivt just nu.

Annons

Setterwalls var rådgivare vid börsnoteringen av logistikbjässen SLP och Kompletts förvärv av Netonnet. 

Setterwalls ökade med 19 procent förra året. 

Annons