Nytt jobb

Semcons bolagsjurist går till MAQS

Semcons bolagsjurist Siri Mårtensson går till advokatbyrån MAQS. Där kommer hon ingå i Digital Business-gruppen.

Uppdaterad 2018-05-23
Publicerad 2018-05-23

I början av 2017 bildade MAQS Advokatbyrå i Göteborg en grupp dedikerad affärsområdet Digital Business. Nu förstärks gruppen ytterligare med senior kompetens. Den 18 juni ansluter Siri Mårtensson, som senast kommer från en tjänst som bolagsjurist på Semcon, till gruppen, skriver advokatbyrån i ett pressmeddelande.

– Utvecklingen som digitaliseringen innebär kräver ny och specialiserad kompetens hos affärsjurister som arbetar inom området, och efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt. En fortsatt satsning på området är en förutsättning för att vi ska kunna möta våra kunder med relevant kunskap och rådgivning, säger Linn Samuelsson, som tillsammans med Karin Hedberg leder gruppen.

– Siri har stor erfarenhet av att arbeta med de här frågorna både som extern rådgivare och som bolagsjurist i en internationell verksamhet med fokus på digital produktutveckling och innovation. Hennes särskilda kompetens inom Life Science, e-hälsa och regulatoriska frågor gör henne till ett välkommet tillskott till gruppen, säger Karin Hedberg.

Platsannonser