Nytt jobb

Seamless tappar sin IR-chef Martin Larsson

Martin N Larsson, treasury- och IR-chef på fintech- och it-företaget Seamless, har bestämt sig för att lämna bolaget. CFO:n Martin Schedin blir ny IR-chef.

Uppdaterad 2017-10-17
Publicerad 2017-10-17

– Martin har trots sin korta tid inom Seamless hunnit bidra med viktiga insater för bolaget. Jag är mycket tacksam för Martins insatser och önskar honom lycka till i framtiden, säger bolagets vd Tomas Jalling, i en kommentar.

Martin Schedin, i dag CFO, tar över ansvaret för investerarrelationer.

Seamless startades 2001 och erbjuder egenutvecklade tjänster och system för mobila transaktioner. Bolaget har även utvecklat appen Seqr för mobilbetalningar med QR-koder eller i NFC-terminaler. 

Realtid.se har sökt både Martin N Larsson för en kommentar och vd:n Tomas Jalling.

Nyligen tillbakavisade Seamless även rykten om att bolaget planerade för en emission av ett konvertibellån. Seamless har dock medgett att det fört diskussioner med flera större aktieägare för att ge ut ett nytt lån – istället för det konvertibellån på 42 miljoner kronor som man betalade tillbaka i augusti i år. Men Seamless valde att avsluta dessa diskussioner och bolaget utesluter för närvarande emission av konvertibellån i närtid.

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in