Fastigheter

SBB får ny landschef i Danmark

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB rekryterar Ola Svensson som landschef i Danmark och regionchef för Öresundsregionen.

Publicerad 2019-07-05

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden rekryterar Ola Svensson som landschef i Danmark och regionchef för Öresundsregionen. Detta framgår av ett pressmeddelande. 

Ola Svensson anställs från 1 oktober 2019 med placering i Malmö. 

Han har närmare 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och kommer senast från Victoria Park. Den huvudsakliga geografiska inriktningen har varit södra Sverige med bland annat erfarenhet från Akelius fastigheter, MKB fastighets AB, Rikshem, Stena fastigheter och senast Victoria Park.

– SBB växer kraftigt och fortsätter med förvärv i Södra Sverige och Danmark. Ola är en viktig del i att skapa fortsatt tillväxt i Södra Sverige och Danmark, säger Fredrik Holm, förvaltningschef, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden.

Av pressmeddelandet framgår det att ”SBB växer kraftigt i Öresundsregionen och skapar därmed en ny region syftande till att bibehålla en hög kvalitet för bolagets hyresgäster.”

– Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att arbeta i ett av landets största tillväxtbolag inom fastigheter. Min erfarenhet kommer att passa väl in i det höga tempo som SBB växer, säger Ola Svensson.

Platsannonser

Logga in