Annons: Innehåll från Realtid

Save the dates! ESG-dagarna 2022: 28 april och 26 oktober

ESG-dagenESG-dagen
ESG-dagen äger rum vid två tillfällen under 2022: 28 april & 26 oktober

Efter framgången med över 15 000 digitala deltagare på Realtids första ESG-dag 2021 – och den fina feedbacken på programmet och de utvalda talarna – så planerar vi nu två ESG-dagar under 2022: ESG-dagen 28 april och ESG-dagen 26 oktober.

Realtid.se

Dagarna då ESG, Environmental, Social & Governance, associerades med ”klimataktivism” är förbi; ESG står idag för en allt viktigare, integrerad och affärskritisk del av företagens riskanalys, rekryteringsprocess och positionering.

Efter framgången med över 15 000 digitala deltagare på Realtids första ESG-dag 2021 – och den fina feedbacken på programmet och de utvalda talarna – så planerar vi nu två ESG-dagar under 2022: ESG-dagen 28 april och ESG-dagen 26 oktober.

ESG-dagarna kommer även 2022 att vara hybridevents, fast nu med större fysisk publik, om omständigheterna tillåter givetvis. De fysiska eventen kommer att äga rum på Filmstaden vid Hötorget i centrala Stockholm.

Ökat fokus på S:et och G:et på ESG-dagarna 2022

Dessa två dagar innebär unika möjligheter att lära dig mer om de senaste trenderna och nya regelverken som gäller för ESG samt utvidga ditt nätverk med några av de mest inflytelserika och inspirerande profilerna inom området Hållbara investeringar.

Under 2021 låg fokus på ”E:et” inom ESG, alltså Environmental, eller miljö och klimatfrågor. Under de två ESG-dagarna 2022 kommer ”S:et” det vill säga sociala frågor samt ”G:et” Governance, alltså bolagsstyrning, att stå i centrum. E:et kommer självfallet fortsätta avhandlas på båda eventena.

Agenda ESG-dagen 28 april 2022

Agenda och första talare kommer att offentliggöras i januari månad. Event-sidan uppdateras löpande. Du hittar den här >>

Säkra din plats redan idag

Du kan redan idag säkra en av de 230 fysiska platser på ESG-dagen 28 april eller registrera dig för en kostnadsfri digital plats. Här >>

Vill du vara med som talare, sponsor eller samarbetspartner?

Är du intresserad av att skicka in en ansökan om att vara med som talare eller vara med sponsor / partner till ESG-dagarna så är du välkommen att kontakta oss redan nu:

Joakim Båge, programchef, ESG-dagen på joakim.bage@realtidmedia.se.

Maria Pellborn, vd Realtid och initiativtagare, ESG-dagen på maria.pellborn@realtidmedia.se.

Vi vill samtidigt passa på att tacka våra partners för ESG-dagen 2021

ESG-dagen-sponsorer-2021.jpg

ESG-dagenSamarbetspartner ESG-dagen 2021

TrifilonGreen Assets WalletHandelsbanken FonderWe Don’t Have TimeSwedbank RoburVerdaneWildecoInfront Direkt Studios samt Stackys.

Du kan se igen ESG-dagen 2021 här >>

Annons