Annons

Annons

Sara Berg ny COO på Trustly

Fintech- och betalbolaget Trustly utser den tidigare advokaten och M&A-specialisten Sara Berg till företagets nya operativa chef. 

Sara Berg sitter nu på tjänsten som chief legal officer på betalbolaget Trustly och går till den nyetablerade tjänsten som bolagets operativa chef (COO). I den kommer hon rapportera direkt till bolagets vd Oscar Berglund.

Sara Berg började på Trustly som chief legal officer 2012 och kom då från en svensk advokatbyrå där hon arbetat som advokat specialiserad på Mergers & Acquisitions och kommersiella avtal. Hon har en examen i juridik och har gjort tingstjänstgöring vid Stockholms tingsrätt.

– Jag är mycket glad över att utnämna Sara Berg till COO på Trustly. Sedan hon började 2012 har hon backat upp alla delar i företaget inom en stor mängd olika ämnesområden och har visat ett starkt ledarskap. Jag räknar med att Sara i sin nya roll kommer att kunna dra nytta av sin erfarenhet och kunskap om Trustly och våra operativa processer för att hjälpa oss växa effektivt, säger Trustlys vd Oscar Berglund, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

2017 blev Berg omnämnd på Innovate Finances lista “Women in Fintech Powerlist.”

– De senaste åren har vi sett hur intresset för konto-till-konto betalningar bara ökar och Trustly är med och driver den utvecklingen genom att göra det möjligt för kunderna att betala på ett smidigt och säkert sätt, direkt från bankkontot, och för e-handelsföretag att öka sin konvertering. Vi är bara i början på den här resan och jag ser fram emot att fortsätta jobba med hela teamet på Trustly för att göra vårt erbjudande ännu bättre för både konsumenter och företag, säger Sara Berg.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons