Nytt jobb

Sanna K Augustssson ny vd för Ecster

Ecsters styrelse har utsett Sanna K Augustsson till ny vd på Handelsbankbolaget Ecster. 

Publicerad 2020-03-27

Sanna K Augustsson kommer närmast från en tjänst som Chief Marketing Officer med ansvar för Ecsters konsumentaffär och tillträder den nya rollen som vd den 1 april.

Tidigare har hon haft ett antal roller inom Handelsbanken-koncernen, bland annat som chef för Commercial Cards, kontorschef och ledande positioner inom kommunikation och marknadsföring.

– Med Sanna får vi en person med starka ledaregenskaper, som brinner för affären och för att utveckla kundrelationerna. Vi är oerhört glada över att kunna presentera henne på posten efter en sökprocess med flera mycket relevanta kandidater, säger Ecsters styrelseordförande Katarina Ljungqvist i en skriftlig kommentar.

Ecster, erbjuder betaltjänster och lojalitetsprogram för handeln riktat mot både säljföretag och konsumenter. Ecster AB är ett dotterbolag i Handelsbankenkoncernen.

– Redan från start har jag känt att Ecster är speciellt. Liksom många aktörer jobbar vi för bättre köpupplevelser, men vårt mål är inte att generera så många transaktioner som möjligt, utan att kunden verkligen får bättre koll före, under och efter köpet. Att skapa sådana kundupplevelser ger våra säljföretag fler återkommande kunder och en långsiktig lönsamhet istället för en kostsam jakt på nya kunder. Vår ambition är helt enkelt att skapa en mer hållbar handel både för konsument och säljföretag. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att fortsätta den resan tillsammans med fantastiska kollegor och kunder.

Sanna K Augustsson efterträder Yonnie Bergqvist, som går i pension efter över 40 år i Handelsbankenkoncernen, varav tre år som verkställande direktör på Ecster.

Platsannonser