Försäkring

Säkra köper Pensionsoptimering i Skåne

Säkra stärker sin position i södra Sverige via nytt förvärv.

Uppdaterad 2020-04-02
Publicerad 2020-04-02

Pensions- och försäkringsspecialisten Säkra förvärvar förmedlarbolaget PensionsOptimering i Skåne. Detta framkommer av ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över att välkomna medarbetarna inom PensionsOptimering i Skåne AB till oss på Säkra. Tillsammans blir vi nu ännu starkare i Skåne med de kontor PensionsOptimering i Skåne AB har i Helsingborg, Ängelholm och Ystad, säger Richard Nilsson, tillväxtchef för Säkra, i en kommentar.

PensionsOptimering i Skåne startade sin verksamhet 1999 och hjälper privatpersoner samt små och medelstora företag med allt från pensionsplanering och sparande till hälsoförsäkringar. PensionsOptimering har kontor i Helsingborg, Ängelholm och Ystad.

– Säkra har påbörjat en mycket spännande resa som vi gärna vill vara med på. Det känns motiverande att få möjlighet att vara en del av en organisation med många duktiga medarbetare som arbetar mot samma mål, har stort driv och entusiasm, säger Pähr Thörnqvist, PensionsOptimering i Skåne, i en kommentar.

Genom anslutningen som partner i Säkra kommer PensionsOptimering i Skåne AB bygga vidare på befintlig verksamhet och inriktning samtidigt som man nu får tillgång till Säkras centrala stöd, kompetens och hantering. Detta frigör tid för att kunna fokusera ännu mer på kundrelationerna och vidareutveckla det redan fina kunderbjudandet.

– Det är viktigt för oss i vår nya företagsstruktur, och för att vi ska kunna nå våra mål, att vi avlastar våra kontor med administration. Det gör att våra medarbetare fullt ut kan fokusera på våra gemensamma kunder och säkerställa att de nu får ta del av hela det produkterbjudande som Säkra har att erbjuda, säger Eva Pantzar Waage, vd och koncernchef på Säkra, i en kommentar.

Platsannonser