Nytt jobb

Safir Communication rekryterar Annica Holmberg som ny vd

Safir Communication rekryterar Annica Holmberg som ny vdoch senior rådgivare inom strategisk  kommunikation, med fokus på att vidareutveckla byrån och stärka erbjudandet inom Corporate  Communication.  

Publicerad 2020-11-10

Annica Holmberg har drygt 30 års erfarenhet av kommunikationsarbete och kommer närmast från  biopharmabolaget Bristol Myers Squibb där hon arbetade som Head of Corporate Communications  för Norden. Innan dess arbetade Annica som nordisk kommunikationschef för läkemedelsföretaget Medivir som är noterat på Nasdaq Stockholm.  

- Jag ser fram emot att bli en del av Safir Communication som befinner sig i en oerhört spännande  utvecklingsfas. Att få leda ett team med så mycket samlad erfarenhet och bred kompetens känns  otroligt roligt, och jag är övertygad om att min erfarenhet och de satsningar vi gör nu innebär att vi  kan hjälpa ännu fler kunder med framgångsrik och värdeskapande kommunikation”, säger Annica  Holmberg, i en skriftlig kommentar.

Förra veckan blev det känt att byrån också har rekryterat Helena Nordman Knutson från Hallvarson & Halvarson.

Safir Communication är en strategisk kommunikationsbyrå specialiserad inom integrerad Investor Relations och  Corporate Communication. 

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in