Annons Annons

Så här fixar AI ditt drömjobb anonymt

Uppdaterad 2021-02-05
Publicerad 2020-10-19

Uppskattar du att få telefonsamtal från rekryterare som tycker du är lämplig för ett jobb inom helt ”fel” rättsområde? Då kan du sluta läsa nu.

För oss andra skapades Gritify. Gritify är en tjänst som gör att du anonymt blir tillgänglig för företag som är på jakt efter marknadens främsta medarbetare, oavsett om du just nu är jobbsökande eller inte. På Gritify slipper du förfrågningar om ”förutsättningslösa möten” från rekryterare som tror att de har koll på dina drömmar och kompetens för att de har spanat in dig på sociala medier.

Istället låter Gritify dig ange dina önskemål så som lön, yrkesroll, placeringsort, personalansvar, möjlighet till hemarbete m.fl. Endast om tjänsten som företaget ska tillsätta uppfyller dina kriterier till 100% får de möjlighet att skicka en förfrågan om att inleda en dialog med dig.

När så sker har du alltså en arbetsgivare som bland tusentals kandidater sökt upp just din anonyma profil och tycker den är perfekt till tjänsten som de ska tillsätta och som uppfyller dina kriterier till 100%. Arbetsgivaren är således mycket angelägen att komma i kontakt med dig.

Men eftersom du trivs bra hos din befintliga arbetsgivare och inte har odelat positiva minnen från tidigare rekryteringsprocesser tror vi att du vill veta ännu mer om tjänsten innan du väljer att engagera dig. Vi tror dock inte att du är intresserad av att ta del av sedvanliga klichéer så som ”högt i tak” eller att de söker någon med ett sinne för detaljer men som samtidigt ser ”helheten”.

Gritify får du istället veta allt som rör den aktuella tjänsten. Här kan du även kolla in arbetsplatsen närmare – hur kontoret ser ut, vem som blir din närmsta chef, om kollegorna verkar sköna och massor av annat som kan påverka ditt beslut.

I det här läget vet du massor om tjänsten och företaget. Om du tycker att det känns spännande går du med på att inleda en dialog med företaget kring den aktuella tjänsten.

Eller känns det inte helt rätt? Då tackar du nej och inväntar nästa kontaktförfrågan. Enkelt, eller hur?

Registreringen går snabbare än 5 minuter tack vare smarta, förpopulerade val.

Kom igång här: gritify.io

Platsannonser