Annons

Annons

Loyo_Pay.jpg

Betalappen Loyo Pay.

Resurs Bank lanserar betal-app i Finland

Resurs Bank lanserar betal-appen Loyo Pay i Finland.

Nu lanserar Resurs Bank Loyo Pay, appen för mobila betalningar, i Finland. Enligt Resurs Bank möter banken en växande marknad för mobila betalningar i Finland, både vad gäller konsumentintresse och teknisk anpassning i butiker. 

"Den tekniska utvecklingen inom betallösningar går fort och Resurs Bank har med Loyo Pay tagit en frontposition inom mobila betaltjänster”, skriver Resurs Bank i ett pressmeddelande. 

Det framgår även att undersökningar visar att endast 25 procent av finländarna föredrar kontanter som betalningsmedel. 51 procent av finländarna tror att Finland gradvis kommer att bli helt kontantlöst.

Annons

Annons

Genom lanseringen av Loyo Pay i Finland kan Resurs Banks finska kunder handla i alla kanaler; vid e-handel, i appar och i fysiska butiker med appen. Appen har sedan tidigare lanserats i Sverige och Norge.

För att använda Loyo Pay krävs en androidtelefon samt ett Mastercard-kort utgivet av Resurs Bank, till exempel Supreme Card. Loyo Pay laddas ner från Google Play. För närvarande kan tjänsten inte användas med iPhone, då Apple valt att spärra NFC-tekniken.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons