Annons

Annons

jobba-pa-realtid.jpg

Är du en vass ekonomireporter? Då vill vi på Realtid att du hör av dig till oss!
Är du en vass ekonomireporter? Då vill vi på Realtid att du hör av dig till oss!

Realtid söker reportrar

Sveriges främsta branschtidning online för finans-branschen söker vassa nyhetsreportar för fast anställning. Heltid i Stockholm.

Realtid.se fortsätter sin expansion. Det senaste året har vi väsentligt förstärkt den redaktionella kvalitén och kraftigt ökat antalet läsare på sajten. I somras utsåg Financial Hearings och Affärsvärlden Realtid till Sveriges näst bästa sajt för ekonomijournalistik.

Realtid är en nyhetssajt för yrkesverksamma i finansbranschen. Kärnan är bevakning av M&A och de aktörer som ingår i processen. Vi skriver mycket om banker, finansbolag, affärsjurister, revisorer, fondbolag och riskkapitalbolag.

Nu söker vi ett par nya reportrar. För att klara jobbet behöver du vara en van nyhetsjägare, ha förmåga att bygga upp nätverk av källor och klara av att självständigt hitta uppslag. Du behöver kunna varva snabba korta nyheter med längre reportage och krönikor/egna analyser. Du ska ha helst ha arbetat några år som ekonomijournalist och ha djup insikt i företagsbevakning. 

Annons

Annons

Ett krav är att kunna grunderna inom digital journalistik med moment som digital bildhantering, CMS, SEO och spridning i sociala medier.

Tillträde snarast. Intervjuer sker löpande.

Placeringsort: Stockholm.

Hör av dig till chefredaktör Johan Såthe på mail: johan.sathe@realtidmedia.se

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons