FinansNyhet

Realtid söker ekonomireporter

Är du en vass ekonomireporter? Då vill vi på Realtid att du hör av dig till oss!Är du en vass ekonomireporter? Då vill vi på Realtid att du hör av dig till oss!
Är du en vass ekonomireporter? Då vill vi på Realtid att du hör av dig till oss!
Publicerad

Sveriges främsta branschtidning för finansbranschen söker en vass nyhetsreporter för fast anställning. Heltid i Stockholm.

Realtid.se

Realtid fortsätter sin expansion. Det senaste halvåret har vi byggt upp en helt ny redaktionell plattform och kraftigt ökat antalet läsare på sajten.

Nu söker vi en reporter som ska bevaka finansbranschen. Nyheter, trender och personförändringar är några av sakerna du kommer att rapportera om i olika format.

För att klara arbetet behöver du vara en van nyhetsjägare, ha förmåga att bygga upp nätverk av källor och klara av att självständigt hitta uppslag. Du behöver kunna varva snabba korta nyheter med längre reportage och krönikor/egna analyser. Det är meriterande om du har arbetat ett par år som ekonomijournalist.

Annons

Vi ser gärna att du har kännedom om finansbranschens aktörer. Du bör ha tidigare erfarenhet av digital journalistik. Du ska gärna ha baskunskap inom digital bildhantering, vana vid CMS, grundläggande SEO-kunskaper och erfarenhet av spridning av material i sociala medier.

Tillträde snarast. Intervjuer sker löpande.

Hör av dig till chefredaktör Johan Såthe.
Mejl: johan.sathe@realtidmedia.se
Telefon: 070 683 72 11

Annons

Realtid.se är en b2b-sajt för yrkesverksamma i finansbranschen och beslutsfattare i näringsliv, stat och kommun med ansvar för kapitalmarknad, finansieringsfrågor, strategifrågor och kapitalförvaltning.

Annons