Annons

Annons

Probi rekryterar ny CFO

Probi rekryterar Henrik Lundkvist som ny CFO i bolaget.

Det börsnoterat bioteknikföretag Probi rekryterar Henrik Lundkvist som bolagets nya CFO. Henrik Lundkvist kommer närmast från GCE Group, ett globalt gasutrustningsföretag, där han varit CFO sedan 2015. Tidigare har han innehaft ledande ekonomibefattningar på E.ON Sverige AB samt varit revisor hos EY. Han kommer att tillträda tjänsten senast den 7 januari 2019.

–Vi är mycket glada att få hälsa Henrik välkommen till Probi som CFO. Tillsammans med vår nya vd, Tom Rönnlund, och övriga i Probis ledning har Probi nu en bra position för nästa fas av tillväxt och innovation. Jag vill också tacka Jörn Andreas som har gjort ett utmärkt jobb under sin tid som CFO, säger Jean-Yves Parisot, styrelsens ordförande i Probi.

–Probi är en ledande aktör på probiotikamarknaden. Bolaget har en innovativ produktportfölj och en stark finansiell ställning som gör att man kan konkurrera framgångsrikt på en växande global marknad. Jag ser mycket fram emot att börja på Probi och att kunna bidra till bolagets lönsamma tillväxt framöver, säger nya CFO:n Henrik Lundkvist i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons