Konsult

Prime satsar på fastighetsbranschen

Politikveteranen Lotta Håkansson ansluter till Primes public affairs-avdelning från Hegeli Public Affairs. Hennes arbetsuppgifter kommer gå ut på att bidra med politisk kompetens till byråns urban affairs-erbjudande gentemot bygg- och fastighetsbranschen.

Uppdaterad 2017-01-18
Publicerad 2017-01-18

Lotta Håkansson ansluter till Prime med flerårig erfarenhet av arbete med public affairsfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen. Utöver sin tid på Hegeli Public Affairs har hon lång erfarenhet av uppdrag på kommun-, riks- och EU-nivå, däribland som ordförande för Sveriges Kommuner och Landstings (SKL:s) beredning för internationella frågor samt som ledamot i EU:s Regionkommitté.

– Lottas förmåga att knyta ihop beslutsfattande kring regelverk och markexploatering på olika politiska nivåer är en spetskompetens vi på Prime är glada att nu kunna låta våra kunder ta del av. Fastighetsbranschen är starkt expansiv och genom att föra ihop Lotta med Tomas Rudin som idag driver Primes urban affairs-erbjudande kommer vi kunna skapa ännu större värde för våra kunder, kommenterar Jonas Hellman, chef för Primes public affairs-enhet, i ett pressmeddelande.

På Prime kommer Lotta tillsammans med Tomas Rudin, senior rådgivare på Prime och tidigare oppositionsborgarråd (S) i Stockholms stad, ansvara för att vidareutveckla byråns existerande erbjudande inom urban affairs gentemot bygg- och fastighetsbranschen.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att träffa mina nya kollegor. Det ska bli spännande att jobba med Tomas – vi brinner båda två för ett ökat och förbättrat samarbete mellan näringsliv och offentlig sektor, säger Lotta Håkansson i pressmeddelandet.

Hon tillträder på Prime den 17:e januari

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in