Annons

Annons

Prime Living förlikas med Collector

Prime Livings dotterbolag Prime Living Beryllgatan AB har genom förlikning i Stockholms tingsrätt kommit överens om att till Collector Bank AB betala 3,3 Mkr.

Betalning kommer att ske genom sex månatliga avbetalningar om 550 000 kr med början den 15 februari 2019. Förlikningen rör ursprungligen en tvist med 9,55 Mkr med Modular Living ML AB avseende en totalentreprenad mellan Modular och Prime Living.

Arbete pågår med att se över samtliga underleverantörer till Prime Living. I detta arbete ingår även att avsluta pågående tvister för att underlätta realiseringen av den värdepotential som finns i portföljens utvecklingsprojekt.
 

 

Annons

Annons

Om Prime Living

Prime Living utvecklar studentbostäder med ett unikt koncept som ger kortare produktionstider och lägre kostnader. Bolaget äger och förvaltar långsiktigt samtliga lägenheter som produceras. Bostäderna består av prefabricerade bostadsmoduler som tillverkas på fabrik i Kina, transporteras och monteras på plats i Sverige. Idag förvaltar Prime Living 1 178 lägenheter på fem orter.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons