Pressmeddelande

Wihlborgs har fullt uthyrt i kvarteret Sirius

Publicerad

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Tele2 om 2 300 m² i kvarteret Sirius som just nu byggs i Nyhamnen i Malmö. Därmed är samtliga kontorsytor i huset uthyrda.

Byggandet av kvarteret Sirius går nu in i slutskedet och inflyttning för Tele2 planeras till november 2017. Bland övriga företag som tecknat kontrakt i Sirius finns exempelvis advokatfirman LA Partners och bostadsföretaget JM. Kvar att hyra ut finns någon enstaka butikslokal i bottenvåningen.

–       Vi har sett ett stort intresse för kvarteret Sirius som har ett fantastiskt läge med närhet till centralstationen, centrum och Malmös in- och utfarter. Tele2 och andra företag som väljer att placera sig i Nyhamnen får på nära håll följa den spännande omdaningen av området. För Wihlborgs del tittar vi nu på nästa projekt i området, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Nyhamnen är Malmös nästa stora utvecklingsområde och närheten till centrum och stationen gör att området ibland kallas södra Sveriges mest centrala plats. Wihlborgs äger redan idag ett tiotal fastigheter i området och har en markreservation för ytterligare ca 25 000 m² kontor. Läs mer om Nyhamnen och kvarteret Sirius på wihlborgs.se/sirius

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)

Annons