Pressmeddelande

Wihlborgs anställer ny regionchef i Malmö

Publicerad

Wihlborgs har anställt Mikael Strand som regionchef i Malmö. Mikael tillträder den 17 mars.

Mikael Strand har sedan 2012 arbetat på Midroc, där han varit verksamhetsområdes­chef för fastighetsutveckling i södra Sverige. Tidigare har han arbetat på Fojab och Vasakronan.

Wihlborgs nuvarande regionchef Lennart Jönsson kommer framöver arbeta i en roll med fokus på nya tillväxtmöjligheter, större uthyrningsprocesser och nybyggnads­projekt.

I rollen som regionchef i Malmö ingår ansvar för ett fastighetsbestånd om 700 000 m² med ett värde på 16 miljarder kronor samt en organisation med ett trettiotal medarbetare.

–       Mikaels mångåriga erfarenhet från den skånska fastighetsmarknaden kommer att bli en stor tillgång för Wihlborgs. Han kommer att bidra med kraft och energi till företaget och ha en viktig roll i vår fortsatta utveckling, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

–       Malmö är och förblir vår största och viktigaste marknad. Förstärkningen innebär att vi kan bli ännu bättre på att ta hand om våra befintliga och kommande kunder, fortsätter Anders Jarl.

–       Jag ser med glädje på de möjligheter som rollen innebär och ser fram emot att få ta en ledande roll i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet i Malmö, säger Mikael Strand.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)

Annons