Pressmeddelande

Uniflex tecknar Master Vendoravtal avseende bemanningstjänster med E.ON

Publicerad

Uniflex Bemanning har tecknat ett Master Vendoravtal med E.ON för bemanningstjänster. Avtalet gäller i hela Sverige och sträcker sig över tre år, med option på förlängning på 1 år. Uniflex avser att använda Poolia som underleverantör inom ekonomi- och specialisttjänster.

– ”Vi är oerhört stolta över att få bli leverantör till E.ON och ser fram emot vårt samarbete”, säger Richard Krull, Senior Key Account Manager på Uniflex Bemanning & Rekrytering.

– ”Vi ser fram emot att samarbeta med Uniflex Bemanning. De har visat stor förståelse för våra behov och blir en viktig partner till oss” säger Håkan Arnold, Senior Category Manager på E.ON

I avtalet garanteras inget ordervärde men Uniflex bedömer potentialen till 70 MSEK årligen där hälften kommer att levereras av Uniflex och hälften av Poolia.

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Uniflex AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 november 2017 klockan 16.00 (CET):

Jan Bengtsson, VD Uniflex Bemanning, 073-600 6810

Annons