Pressmeddelande

Trendcarpet är störst med moderna mattor

Publicerad

Mattor kan utgöra viktiga detaljer i ett rum, vare sig man främst har dem som dekoration eller för att skydda sina golv. Genom att byta till en matta med annorlunda mönster, färger eller design kan man förändra temat och energin i ett rum.

Trendcarpet har ett enormt sortiment av moderna mattor till låga priser, för att alla ska kunna förgylla sitt hem med fina mattor som dessutom har god kvalité. De har mattor för alla rum, i flera olika format och med olika material. Oavsett vilket rum du önskar berika med en snygg modern matta, så har Trendcarpet minst ett bra alternativ som passar din smak och din budget.

Deras fokus är att alla mattor ska komma med god kvalité och deras sortiment utgörs av mattor från olika delar av världen. De är också väldigt noga med märkning av cair and fair. Därtill har de ett team av seriösa designers, som hela tiden jobbar med att ta fram modeller av olika karaktär.

Användarvänlig hemsida

Med deras stora sortiment är det ännu viktigare att konsumenter lätt ska kunna navigera på deras hemsida och det finns flera olika kategorier för att söka sig fram till en passande modell av modern matta. Detta är en del i att kunna erbjuda sina kunder en matta som passar i deras hem.

"Trendcarpets filosofi är att ge dig som kund trendiga mattor i kvalitet till bästa pris."

Trendcarpet sätter alltid kunden i centrum, bland annat genom att erbjuda design med god kvalité till bra priser. Till exempel genom att erbjuda ett välsorterat utbud, så att alla kan finna något, med trygghet vid beställning, betalning och leverans.

De vet att en nöjd kund är mer benägen att komma tillbaka och rekommendera vänner, så de ser till att deras mattor är av bästa kvalitet och att förse sina kunder med god service. Ett sätt att se detta på är att de har fått utmärkelsen "Årets superföretag" flera år: 2016 – 2020.

Om Trendcarpet

År 2008 grundades Trendcarpet, inom Cama-gruppen, och blev sedan officiella på marknaden året därpå. De blev snabbt populära och idag har de kunder i Skandinavien, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Belgien, Holland och Schweiz.

Trendcarpet anser även att kundernas trygghet är viktig och har därmed en SSL-kryptering på sin webbplats och en modern säkerhetsstandard vid betalningar. Inga kunder behöver betala något förrän deras beställning har blivit levererad och därefter har de 14 dagar på sig att betala fakturan.

Dessutom finns det olika betalningsmetoder att välja mellan: kortbetalning, PayPal, Internetbank eller mot faktura. Mer detaljer om betalningar och leveranser finner du på deras lättnavigerade hemsida. 

Så om du känner att det är dags för en ny look till vardagsrummet, köket, hallen eller sovrummet, hittar du garanterat en matta på Trendcarpet som kommer passa in perfekt i ditt hem!

Annons