Pressmeddelande

Stendörren tecknar ett 10-årigt hyresavtal om dryga 5 500 kvm med LeasePlan i Upplands Väsby

Publicerad

Stendörren Fastigheter AB har tecknat hyresavtal med LeasePlan Sverige AB avseende en ny bilanläggning. Förhyrningen är på 10 år, omfattar ca 5 500 kvadratmeter och ska inrymma LeasePlans nya flaggskeppsanläggning för bilförsäljning. Avtalet innefattar en ombyggnation av Stendörrens befintliga fastighet på Truckvägen 2 i Upplands Väsby vilken erbjuder ett unikt skyltläge mot E4:an.

”Vi ser en stark tillväxt i Stockholm och att intresset för denna typ av lokaler är stort. Hyresavtalet med LeasePlan ger Stendörren ett långt och starkt kassaflöde och vi ser fram emot en lång och givande relation” säger Fredrik Brodin, VD på Stendörren Fastigheter AB

”Det är väldigt roligt att få vara en del av LeasePlans frammarsch i Sverige. Vi glada och stolta över att kunna få dem som kund”, säger Maria Mastej, Marknads- och uthyrningschef på Stendörren Fastigheter AB.

”Vi är väldigt glada över att tillsammans med Stendörren Fastigheter fortsätta dialogen och utveckla vår nya anläggning”, säger Roelof Hansman, VD, LeasePlan Sverige AB.

”LeasePlan fortsätter att leverera i enlighet med vår nya strategi att bygga upp en egen retail business med fokus på att sälja f.d. leasing-/begagnade bilar till slutkonsument (B2C). Grunden för en lyckad satsning är en förstående och lyssnande partner, vilket vi verkligen känner att Stendörren Fastigheter har varit hittills. Vi ser verkligen fram emot denna resa tillsammans med Stendörren, framtill den dagen då anläggningen står färdig”, säger Niklas Gustafson, Remarketing Director på LeasePlan Sverige AB.

För mer information, vänligen kontakta: Fredrik Brodin, verkställande direktör. Telefon 070-8886665, fredrik.brodin@stendorren.se eller Maria Mastej, Uthyrnings- och marknadschef, telefon 076-876 63 51, maria.mastej@stendorren.se, eller besök www.stendorren.se

Stendörren Fastigheter AB (publ)

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på First North Premier, Nasdaq Stockholm (Ticker STEF-B) som äger utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen.

Certified Adviser är Remium Nordic AB (www.remium.com). För mer information om Stendörren Fastigheter AB (publ) se www.stendorren.se

Annons