Sponsrat Sponsrat

Spelcash utökar bevakningen på Svenska Spels Poolspel!

Publicerad 2020-04-30

Spelcash fortsätter vecka in och vecka ut att leverera högklassiga speltips till sina läsare. Och så snart ligorna drar igång igen utökar vi även bevakningen på Svenska Spels poolspel. Våra spelexperter kommer då dagligen att lägga upp nya tips och andelsspel till Powerplay, Challenge, Bomben, Topptipset, Europatipset och Stryktipset!  

Dan Olsson som är projektledare för Spelcash.se är mycket positiv till det nya upplägget.

”Poolspel och framförallt Stryktipset är något jag spelat på länge, men det blir bara roligare och roligare. Utmaningen är att hitta strecken som många ”glömt bort”, och därmed vara med i jakten om den höga utdelningen, det är det roligaste med poolspel. Nu när vi dessutom har Spelcash Tillsammans-lag är det ännu roligare, när vi är fler som vinner. Redan under veckan ser man fram emot lördagen då Stryktipsraden ska analyseras och miljonerna ska fördelas”

Spelcash har idag redan över 2000 följare på twitter och har även lika många medlemmar medlemmar i Facebook-gruppen. Vi har höga målsättningar och vill givetvis bli fler. 

“Tillströmningen av nya medlemmar i gruppen har varit helt magisk. Det är verkligen kul att se att så många uppskattar det hårda jobb vi lägger ned där. Med tävlingar, tips och livesändningar varje vecka”, fortsätter Dan Olsson.  

Vi på Spelcash anser att spel skall vara roligt. Det skall ge en extra dimension. Med vår nya satsning på Svenska Spels Poolspel så ger vi fler chansen att vinna. Våra spelexperter har redan spelat in hundratusentals kronor till våra medlemmar i laget och det siktas såklart på fler större vinster framöver. 

Så snart ligorna drar igång igen kommer vi lansera en ny podd där vi delar med oss av våra bästa drag inför helgens stryktips. Håll till godo.

Spelcash.se - en del av CashLeads Media AB

Spelcash.se är en del av CashLeads Media AB, som även driver systersajter Travcash.se. Sidorna drivs med målsättningen att leverera högklassigt innehåll varje dag inom sporter som fotboll, hockey och trav. Det är alltid helt gratis för besökarna. 

Typiska kunder för CashLeads Media AB är spelbolag och andra aktörer inom sport och betting. 

Platsannonser

Logga in