Sponsrat Sponsrat

Shapewear som skapar timglasfigur blir allt mer populärt

Sveriges befolkning blir allt mer intresserade av shapewear eftersom plaggen har förmågan att ändra utseendet på din figur. I dagens livsstil är det svårt att få tid att träna och planera en balanserad kost och den önskade figuren är inte alltid lätt att uppnå. Men med hjälp av dessa body shapers har kunderna fått en omedelbar effekt, som kompleterar en viktminskningsdiet och fitness plan på lång sikt.

Uppdaterad 2019-07-08
Publicerad 2019-07-08

I en undersökning som gjordes av Intimate Apparel Journal fick kvinnor mellan 18 och 59 år frågan vilken kroppsform de ville ha, och de flesta svarade att de ville ha den så kallade timglasfiguren. WeightWorld har hoppat på tåget och använt denna kunskap och skapat många produkter som är praktiska, lättanvända och icke synliga under dina vanliga kläder. Produkter som waist trainer, slimming vest och sweat belt har visat sig stödja hållningen, samtidigt som de ger ett smalare utseende och en mer timglasformad kroppsform.

WeightWorld har förstått från sina kunder att många kvinnor önskar lite extra stöd efter graviditeten, för att hjälpa dem med både självkänsla och självförtroende och för att hjälpa till så att kroppen återfår sin form. Med ett brett sortiment av högkvalitativa och slitstarka body shapers, gördlar, shapewear och waist trainers som framhäver ett mer vältränat utseende, är alla produkter snälla mot huden och bekväma att bära så du till och med glömmer av att du har dom på dig. 

Ta en titt på artiklar och forskningssidor som hjälper dig med tips när du köper en waist trainer. Vi vet att det tar tid att se ut som ditt bästa jag och tona din kropp, men dagens revolutionerande produkter gör det lättare för dig att se ut hur du vill redan idag och dessa shapewear kan ge dig den extra boosten du behöver känna dig fit igen. 

Företagsinformation

WeightWorld

Kontaktperson:

Luca Bartolucci 

luca.bartolucci@comfortclick.co.uk

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in