Sponsrat Sponsrat

Samhall ska serva försvaret

Försvarets materielverk (FMV) och Samhall har tecknat ett fyrårsavtal om service management. Avtalet är en av de största svenska serviceaffärerna i år och innebär att närmare 500 av Samhalls medarbetare kommer att arbeta i FMV:s verksamheter. Inom ramarna för Samhalls avtal ska Fazer Food Services också leverera måltidstjänster till FMV, vilket blir deras största affär någonsin.

Publicerad 2016-04-20

Enligt avtalet kommer Samhall att svara för servicetjänster, såsom lokalvård, vaktmästartjänster, tvätt, receptionstjänster med mera i FMV:s lokaler. För leverans av måltidstjänsterna till Sveriges militärer har Samhall tecknat avtalet tillsammans med Fazer Food Services, vilket blir deras största affär någonsin. Samhall och Fazer Food Services kommer att påbörja sina leveranser i februari 2017.

– Det känns väldigt roligt att få förtroendet att serva det svenska försvaret. Avtalet innebär inte bara att Samhall stärker sin position som en av landets främsta serviceleverantörer. Det betyder också att hundratals personer nu ges möjlighet att gå från ett utanförskap till en arbetsgemenskap, säger Jonas Rieck, affärsområdesdirektör på Samhall.

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in