Pressmeddelande

Presenter.se blir störst på presenter och julklappar!

Publicerad

Presenter.se med säte i Berlin, Tyskland lanserades under sommaren 2016. Företaget driver försäljning av presenter på nätet och har sedan april ett sortiment bestående av över 2000 presenter, vilket sett till utbud gör siten till Sveriges största presentbutik online. 

Listan av tillfällen då presenter finns med på ett hörn med kan göras lång. Julklappar är det måhända mest uppenbara exemplet där e-handlare stod för en tredjedel av försäljningen (PostNord, 2016) Ett annat mer närliggande exempel är mors dag som infaller den 28:e maj. (Mors-dag, Wikipedia)

Vårt mål har varit att göra det enkelt att hitta rätt present genom att förse både unika presenttips och snabb service. Genom att satsa på att brett utbud hoppas vi att alla ska kunna hitta något som känns passande, säger Julia Normark, Kommunikationschef på Presenter.se

Vårt sortiment har nu överstigit 2000 presenter vilket sett till utbud gör oss till Sveriges största present och julklappsbutik på nätet. Vi ser detta som en av dem viktigaste milstolparna för 2017 och vad som komma skall. 

Nu siktar vi framåt och förväntar oss ett par någorlunda lugna sommarmånader följt av förberedelserna inför julsäsongen. Vi har till exempel redan börjat sammanställa julklappstips till mamma där vi siktar på ha skräddarsytt utbud om över 500 lämpliga julklappar.  

Presenter.se har existerat sen Juli, 2016 och drivs av Carl Ponnert. Företaget har sitt säte i Berlin, Tyskland som del av Geschenkidee GmbH. På presenter.se kan du hitta allt från exklusiva presenter till säsongsspecifika presenter så som exempelvis julklappar 2017. Sortimentet består av tre produkttyper: Unika presenter som kan personifieras, Gravyr och fotopresenter – upplevelsepresenter inom motor, mat & dryck, äventyr, sport & fritid samt speciella produkter från europeiska leverantörer som kan vara svåra att hitta någon annanstans. För mer information besök https://www.presenter.se

Annons