Pressmeddelande

Poolia underleverantör till Uniflex i exklusivt bemanningsavtal med E.ON

Publicerad

Poolia blir underleverantör av ekonomi- och specialtjänster i det avtal (Master Vendor-avtal) som energiföretaget E.ON tecknat med Uniflex Bemanning.

Avtalet är nationellt och löper i tre år med option på ett års förlängning. I avtalet med E.ON specificeras inget ordervärde men Uniflex bedömer potentialen till cirka 70 MSEK årligen. Poolias andel av uppdraget uppskattas till 40-50% av årlig volym.

”Vi är oerhört stolta över att bli E.ON:s nya leverantör och ser fram emot vårt samarbete”, säger Richard Krull, Senior Key Account Manager på Uniflex Bemanning

”Vi ser fram emot att få samarbeta med Uniflex Bemanning i avtalet med E.ON”, säger Fredrik Mohlin, försäljningschef på Poolia.

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40 000 medarbetare i över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnybar energi och kundlösningar. Läs mer på www.eon.se 

Annons