Pressmeddelande

Ny jämförelsesajt om hemförsäkringar

Publicerad

Försäkrahem.se erbjuder en enkel jämförelsetjänst av hemförsäkringar. Jämförelsesajten är skapad för att underlätta för privatpersoner som vill jämföra flera alternativ på den svenska marknaden innan de bestämmer sig för hos vilka som de vill teckna en hemförsäkring. På sajten finns det flera olika omfattande jämförelser som är anpassade för olika typer av hushåll. Det ska på så sätt vara enkelt för dig att navigera dig till rätt jämförelse för just ditt hushåll. 

Det är möjligt att jämföra flera populära försäkringsbolag och deras erbjudanden på sajten. Försäkra Hem jämför och sammanfattar också försäkringsbolagens erbjudanden beroende på vilket typ av boende som ska försäkras. På sajten finns det bland annat jämförelser av hemförsäkringar för villor, hyresrätter, bostadsrätter och fritidshus. Det finns dessutom en speciell jämförelse för dig som är student. Innehållet skiljer sig åt beroende på vilket typ av boende som ska försäkras och därför är sajten uppdelad för att du enkelt ska kunna hitta den typ av försäkring som är intressant för dig. 

Förutom att försäkringsbolagens erbjudanden skiljer sig åt beroende på vilket typ av boende det handlar om, skiljer sig också ofta kundernas efterfrågan åt beroende på vilket typ av hushåll som ska försäkras. Både kundernas efterfrågan och försäkringsbolagens erbjudanden gör att en uppdelning på sajten är viktig för att underlätta för de som letar efter en försäkring.   

Eftersom sajten är uppdelad beroende på hushåll riktar den sig till ett brett utbud av privatpersoner. Jämförelsesajten kan med andra ord användas av dig som precis flyttat hemifrån och ska försäkra ditt första hem. Den kan också användas av dig som redan har en försäkring men som vill undersöka vilka andra alternativ som finns på marknaden. Eller om du precis flyttat till ett nytt boende och därför behöver undersöka vilken typ av försäkring som du behöver. 

Sajten samlar även relevanta artiklar om försäkringar och försäkringsbegrepp som är bra att känna till för privatpersoner inför deras val. Artiklarna är till för att besökarna ska få en ökad förståelse för vad som ingår i olika typer av försäkringar och vad olika begrepp innebär. Försäkra Hem ska kort och gott förenkla för dig som vill veta mer om hemförsäkringar. 

Försäkra Hem är den första av flera jämförelsesajter och informationssajter som lanseras av Techlady.io. Förutom att skapa och utveckla sajter är dessutom Techlady en personlig byrå inom digital marknadsföring som hjälper kunder att attrahera både organisk och betald trafik till sina sajter.

Annons