Pressmeddelande

Nu lanserar vi premiumkanalen Realtid i beQuoted Arena

Publicerad
Uppdaterad

Börsbolag får möjligheten att enkelt direktpublicera sina pressmeddelanden på Realtid.se genom beQuoted Arena.

Börsbolag får möjligheten att enkelt direktpublicera sina pressmeddelanden på Realtid.se genom beQuoted Arena.

Tillsammans har vi ett långt samarbete och när du som kund väljer att använda Realtid som premiumkanal publiceras dina nyheter på förstasidan på Realtid.se samtidigt som de dagligen skickas ut till deras prenumeranter.

Realtid.se har en kapitalstark målgrupp inom finansbranschen och når beslutsfattare, professionella och experter inom finans, bank, kapitalmarknad, juridik, revision, fastighet och försäkring. 61 % av läsarna är chef, VD eller investerare och 59 % äger minst ett bolag. Nyheterna når därmed ut till de med störst möjlighet att påverka.

"Arena är en plattform för börsbolag att kommunicera med investerare, journalister, myndigheter och andra intressenter. Vi jobbar ständigt med att förbättra användbarheten för våra kunder. Därför är vi stolta och glada över att kunna lägga till en premiumkanal som ökar exponeringen av bolagens nyheter", säger Thomas Lindgren, VD på beQuoted.

"beQuoted är en framåtblickande aktör. Realtid har en stark position och ett gott anseende bland traditionella finansaktörer och snabbväxande utmanare. Vi har sett mycket goda resultat av den premiumexponering som beQuoteds kunder nu får tillgång till", säger Maria Pellborn, VD på Realtid.

För ytterligare information:
Thomas Lindgren, VD beQuoted AB
Telefon: 070-536 52 33
E-post: thomas.lindgren@beQuoted.com

Om beQuoted
beQuoted erbjuder tjänster för börsnoterade bolag, bland annat distribution av nyheter, skötsel av webbplatser och rådgivning inom finansiell kommunikation. Målgruppen är bolag som vill kommunicera med investerare och journalister på ett resultatinriktat och effektivt sätt.

Om Realtid
Realtid Media är en oberoende nyhetssajt och kunskapsbärare för investerarkollektivet och finansmarknadens aktörer. Den centrala produkten är sajten med cirka 300 000 unika besökare per månad. Redaktionen skickar också två nyhetsbrev om dagen till 100 000 mottagare.

Annons