Pressmeddelande

Nadja Lindgren tillträder som ny Marketing Manager på Hamilton

Publicerad

Nadja Lindgren har lång erfarenhet från sälj, marknadsföring och produktledning, främst inom förändringsarbete samt affärsutveckling. Nadja kommer senast från en roll som marknadsansvarig på KPMG Sverige och har dessförinnan arbetat på större globala bolag som t ex PayPal.

Hamilton, en av Stockholms största affärsjuridiska rådgivare, har visionen att bli den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige. På mycket kort tid efter sammanslagningen med Ashursts stockholmskontor så har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige.

  • Vi välkomnar Nadja till oss på Hamilton. Vi är på frammarsch och firman befinner sig i en mycket expansiv fas där Nadja kommer att spela en central roll i att fortsätta stärka firmans position på den svenska marknaden. Nadjas erfarenhet, kompetens och driv borgar för att vår strategi med djup specialistrådgivning kombinerat med ett brett marknadserbjudande kommer att få ett ännu kraftigare genomslag på marknaden, säger Johannes Ericson, Managing Partner, Hamilton.
     
  • Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med alla duktiga medarbetare på Hamilton. Min ambition är att med mina marknadskunskaper och tidigare erfarenhet inom förändringsarbete, tillsammans med övrig organisation, ytterligare stärka Hamiltons marknadsposition, säger Nadja Lindgren.

Nadja Lindgren

Annons