Sponsrat Sponsrat

Modesto.se lanserar ny jämförelsesajt som inriktar sig på skäggvård

Skäggvård och groomingprodukter är helt rätt i tiden. Detta anser den nylanserade sajten Modesto.se vars fokus är att jämföra och lista olika produkter för den moderna mannen.

Uppdaterad 2021-02-18
Publicerad 2021-02-18

Knappast någon kan väl ha missat skäggboomen de sista åren. Intresset för skägg har påskyndat utvecklingen av nya produkter för att vårda ansiktshåret. Idag går det att hitta allt ifrån skäggoljor, skäggschampon och balsam till olika raktvålar.

Jämförelsesajten Modesto.se lanserade sin sajt på den svenska marknaden för ett par månader sedan.

“Vi såg att det fanns en tydlig lucka på marknaden, och att det saknades en aktör som hjälper männen att välja rätt produkter. I och med att det har börjat komma till flera varumärken och produkter som inriktar sig på skäggvård och manlig skönhetsvård så blir det desto svårare att hitta rätt. Vi hoppas att Modesto.se ska bli det naturliga valet dit männen vänder sig för att få en ärlig och genuin vägledning när det kommer till att välja produkter,” säger pressansvarig på Modesto.se

I dagsläget handlar det primärt om mindre varumärken som har noterat den nya trenden med skäggvård. Det är ofta nystartade märken och nya aktörer på marknaden som har valt nischen skäggvård, men Modesto.se menar att vi snart kommer se att även välkända stora varumärken snappar upp trenden.

“Går vi bara ett par år tillbaka i tiden så var det fortfarande tabu för männen att prata om eller använda skönhetsvårdsprodukter, och det har nu skett ett rejält skifte i hur samhället ser på manlig skönhetsvård. Vi förutspår att den här trenden kommer fortsätta växa ännu mer i framtiden, säger pressansvarig.

Om Modesto.se

Modesto.se är en jämförelsesida på nätet som riktar sig till män. På sajten listas de bästa produkterna inom skäggvård.

 

Pressansvarig:

Frida Engström 

info@prdirekt.se

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in