Pressmeddelande

Matkorg.nu gör det möjligt att ge bort något gott

Publicerad
Uppdaterad

Att ge bort mat i present är ett sedan länge beprövat framgångskoncept för den som vill skämma bort någon med en gåva. De allra flesta uppskattar mat i någon utsträckning och att få en presentlåda med delikatesser man vanligtvis inte unnar sig blir ofta succé. Vill du ge bort något gott i present finns Matkorg.nu vid din sida.

Delikatesser för alla smaker

Det kryllar av goda matkorgar av olika slag på nätet. För att göra det enklare att hitta färdigplockade paket med delikatesser har Matkorg.nu samlat erbjudanden från olika aktörer på ett och samma ställe.

Webbplatsen ger personer på jakt efter mat presenter en tydlig överblick över alternativen online och hänvisar till var du kan beställa dem. Urvalet matkorgar är brett och besökare kan hitta delikatesser för alla smaker.

Det går exempelvis att skämma bort personer du håller av med kulinariska godsaker som har koppling till matkulturer som Italien, Spanien och Frankrike. Det finns även korgar med svenska delikatesser att ge bort.

För dig som känner en och annan matconnoisseur finns det också matboxar och matogram att utforska. Även de mest svårflörtade lär uppskatta matkorgar med innehåll som är anpassat efter säsong eller olika tillställningar. Det finns till och med presentboxar med mat för allt från veganer till pastaälskare.

Bjud på en matupplevelse

Matkorgen är vanligtvis ett säkert kort för den som vill ge bort en gåva, men ibland vill man ta ut svängarna och då kan det passa utmärkt med en upplevelse istället. Även denna typen av matgåvor finns att hitta på Matkorg.nu.

Föredrar mottagaren av din gåva att äta snarare än laga mat kan ett paket som inkluderar ett lyxigt restaurangbesök för två ges bort. Även vin- och ostprovning är ett alternativ för finsmakare. Är det däremot amatörkocken som ska få en gåva går det att ge bort en matlagningskurs i present.

Matkassar värda att ge bort

De senaste åren har färdiga matkassar blivit omåttligt populära. Att ge bort en matkasse som håller hög standard kan bli mycket uppskattat och Matkorg.nu tipsar om några utmärkta alternativ även inom denna kategori.

Du kan bland annat hitta matkassar med exklusiva ingredienser, med innehåll som riktar sig till den som föredrar vegetarisk mat, men också för personer som exempelvis vill undvika rött kött.

Det råder inga tveksamheter om att matkorgar i olika utformningar är något av det populäraste man kan ge bort. Med Matkorg.nu finns möjligheten att övergripande utforska vad som finns på marknaden, så att du kan ge bort något mottagaren av din omtanke verkligen kommer att uppskatta.

Annons