Sponsrat Sponsrat

Letsbuyit.se - köpguider inom träning

Publicerad 2019-12-11

Det svenska affiliateföretaget Lavén IT AB har lanserat en ny webbportal för träningsintresserade.  Letsbuyit.se lämnar beta-stadiet och lanserar sin webbtjänst officiellt i Sverige. På sidan presenteras fakta, information och köpguider kring olika produkter och tjänster.

”Letsbuyit.se är vår största satsning, och kompletterar väl vår tidigare affiliate-portfölj”, säger Tomaz Lavén, grundare av Lavén IT AB.

- Vårt mål är att Letsbuyit ska bli en av de större köpguiderna i Sverige inom träning och hälsa. För att lyckas med detta kommer vårt huvudfokus att ligga på bra innehåll samt sökmotoroptimering, även kallat SEO.

- Vi jobbar långsiktigt med att skapa bra innehåll i våra köpguider samt med sökmotoroptimering.  Det här är något som tar lång tid. Vi räknar med att de största effekterna av det jobb vi lägger ner nu kommer att ge resultat först om ca. 6-12 månader, säger Tomaz.

- Vi ser att intresset för träning och hälsa ökar för varje år. Människor eftersöker kvalitativ information inom området. Med Letsbuyit.se hoppas vi kunna tillgodose detta informationsbehov samt att förenkla kundernas beslut när de handlar online.

Tillsammans med vårt utökade fokus på träningsutrustning kan vi motivera satsningar på udda produktgrupper så exempelvis gåband eftersom vi ser att det finns ett stort intresse kring denna typ av träningsutrustning.

Med våra användarvänliga köpguider hoppas vi kunna nå ut till väldigt många människor och hjälpa dem med deras problem och funderingar kring den här typen av produkter, fortsätter han.

Att vi lyckats nå en hög grad av återkommande besökare till vår sajt, bekräftar vår övertygelse om att konsumenter efterfrågar den här typen av webbtjänster.

"Det är otroligt kul att vår testperiod överträffade våra förväntningar, då kan vi med ett stort självförtroende fortsätta på vår utstakade väg.”, meddelar företagets grundare.

Lavén IT AB jobbar sedan 2004 med affiliatemarknadsföring och driver i dagsläget över 100 st. webbplatser inom olika nischer.

Platsannonser

Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in