Pressmeddelande

LendyTech förstärker marknadsteamet med en Head of Marketing och en Content Manager!

Publicerad

LendyTech utökar sitt team genom att tillsätta Annika Javestad som Head of Marketing och Love Bing som Content Manager. Annika kommer närmast från rollen som Head of Marketing för nischbanken Nordnet AB och Love från ett flertal uppdrag för bland andra AstraZeneca, Pantamera och Fidelity Funds.

Annika Javestad har utsetts till Head of Marketing och tillträdde rollen i slutet på augusti. Närmast kommer Annika från rollen som Head of Marketing på nischbanken Nordnet AB där hon jobbat i ett antal år, dessförinnan har hon haft ett antal marknadsroller hos bland annat Swedbankägda EnterCard.

Love Bing tillträder rollen som Content Manager och har en lång och bred erfarenhet av digital kommunikation. De senaste åren har Love gjort flera spännande uppdrag för bland andra AstraZeneca, Pantamera och Fidelity Funds.

”Det här är kritiska roller för oss och det känns skönt att dessa är på plats. Både Annika och Love kommer med sin erfarenhet att bidra mycket till vår fortsatta utveckling. Äntligen kan vi börja jobba snabbare med vår kommunikation och användarupplevelsen för våra kunder. Känns riktigt kul att ha Annika och Love som kollegor.”, sade Erik Hagelin, CEO LendyTech.

Annons