Pressmeddelande

KPMG utses till Sveriges bästa skatterådgivare för andra året i rad

Publicerad

För andra året i följd utnämns KPMG till ”Sweden Tax Firm of the Year” av tidskriften International Tax Review (ITR). De nominerade bolagen har bedömts utifrån kriterier som komplexitet, storlek på uppdragen samt innovationsnivå.

European Tax Awards har anordnats årligen sedan 2005, med syftet att uppmärksamma Europas ledande skattekonsulter. KPMG och de andra vinnarna tog emot sina utmärkelser under en prisceremoni i London på torsdagskvällen.

– Vi är självklart otroligt glada och stolta! Det här priset delas ut till den firma som har jobbat med de mest kvalificerade transaktionerna på marknaden det senaste året. Att KPMG vinner igen beror på att vi fortsätter att utvecklas, att vi har oerhört kompetenta medarbetare som vunnit kundernas förtroende och att vi har jobbat med några riktigt stora och komplicerade transaktioner. Det här känns jättekul och visar att vår hållbara rådgivning har givit resultat, säger Tina Zetterlund, chef för Skatt på KPMG.

KPMG vann i hård konkurrens med tre andra slutfinalister efter att bolagens rådgivning bedömts utifrån transaktionsstorlek, innovation och komplexitet. De två sistnämnda kriterierna granskar huruvida rådgivningen är nytänkande och ger mer än de givna och traditionella svaren, framförallt om de bedömda uppdragen innehållit särskilt utmanande, komplexa och unika skattefrågor.

– Jag vill ta tillfället i akt att tacka alla våra kunder för det förtroende vi har fått under det senaste året. Det är oerhört spännande och utvecklande att få jobba tillsammans med er. Jag är också så otroligt stolt över alla våra medarbetare som sliter hårt och är det självklara valet på marknaden varje dag, avslutar Tina Zetterlund.

För mer information, vänligen kontakta:
Tina Zetterlund, Head of Tax, KPMG Sverige, tel.+46 8-723 92 84, tina.zetterlund@kpmg.se

Björn Bergman, Kommunikationsdirektör, KPMG Sverige, tel: +46 8-723 96 54, bjorn.bergman@kpmg.se

Om KPMG
På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på ett 50-tal orter.

Följ oss:

kpmg.se
LinkedIn | TwitterFacebook

Annons