Pressmeddelande

Kickoff i Antalya

Publicerad
Uppdaterad

Vilken fantastisk kickoff vi hade i vackra Antalya!

Vi kom på över 100 idéer om hur vi kan förbättra appen mot vår vision för hur man blir det perfekta hemmet för livsminnen. Vi diskuterade också hur vi kan effektivisera våra arbetsprocesser, hitta lösningar på komplexa frågor och planerade vår roadmap. Men mest av allt lade vi mycket tid på att testa våra kommande sociala funktioner – och jag kan berätta att allt ser bra ut och fungerar fantastiskt. Håll utkik efter en mycket intressant uppdatering som lanseras inom några veckor.

Kiliaro började resan med att växa organisationen mitt under pandemin, så många av oss hade aldrig sett varandra personligen. Det är en helt obeskrivlig känsla att för första gången i verkligheten se arbetskamrater som man arbetat med på en vardaglig basis i många månader.

Under loppet av detta event har det varit riktigt överväldigande att se detta underbara team av briljanta hjärnor samarbeta. Tillsammans skapar vi en morgondag med en mer hållbar social plattform fri från hets, mobbning och orealistisk representation av vår vardag.

Vi avrundade helgens eskapader med lagaktiviteter, sightseeing, god mat, dans och framför allt många härliga skratt. Det här var den överlägset bästa kickoff jag någonsin upplevt, och det förde verkligen laget närmare som riktiga vänner. Vi är nu fullt laddade med ambition och energi för framtiden.
Vill du också vara med? Vi har just nu flera lediga tjänster inom programmering > Backend Go, Swift och Kotlin. Pinga mig!

/
Arian Bahrami – CPO och grundare
www.linkedin.com/in/arianbahrami

För kontakt och mer info, vänligen kontakta:
Elie Komo, VD
Mail: Elie@Kiliaro.com
Telefon: 072 – 333 30 26

Kiliaro är nästa generations bildgalleri för privatpersoner. Med Kiliaros sociala plattform får man innovativa funktioner för att dela foton och videos på. Direkt från ditt bildgalleri till mottagarens galleri där ni sedan kan interagera kring innehållet.  Tillsammans med obegränsat utrymme samt höga krav på integritet och säkerhet, sparas ditt livs dyrbaraste digitala ägodelar utan att du förlorar kontrollen över dem. Kiliaro är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med kortnamnet KILI.

Annons